Aanmelden EUG

Aanmeldingen voor het EUG 2018 worden alleen in behandeling genomen wanneer de kwalificatie is bevestigd door de wedstrijdcommissaris van de NSRF.

Vul onderstaand formulier volledig in om u aan te melden voor het EUG 2018. De velden met een * zijn verplichten velden.

Voornamen* (zoals op paspoort):

Achternaam*:

Emailadres*:

Adres en huisnummer*:

Postcode en woonplaats*:

Geboortedatum*:

Nationaliteit*:

Geboorteland*:

Geboorteplaats*:

Geslacht*:

Telefoon mobiel*:

Paspoort of identiteitskaart*:

Paspoort/ID documentnummer*:

Onderwijsinstelling*:

Faculteit*:
(let op: geen afkortingen, bij voorkeur Engelse benaming)

Studie*:
(let op: geen afkortingen, bij voorkeur Engelse benaming)

Studiefase/-jaar (indien afgestudeerd, afstudeerdatum)*:

Vereniging*:

Veld*:

Functie*:

Kledingmaat*:

Lente in cm*:

Dieetwensen of Allergieën:

Graag ook uploaden van je pasfoto en een kopie van je ID/paspoort. Zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs.

Upload pasfoto (JPEG/PDF max. 1MB)

Upload een kopie van je paspoort of ID kaart (JPEG/PDF max. 1MB)

Upload een bewijs van inschrijving (2017-2018) óf diploma (indien afgestudeerd) (alleen voor roeiers) (JPEG/PDF max. 1MB)

Ik ga akkoord met de uitzending naar het EUG 2018 en de daaraan verbonden kosten. Hierbij wordt gedacht aan het inschrijfgeld (Entry Fee), deelnemersgeld (Participation Fee), botenwagentransport en eigen gemaakte kosten.

Ik ga akkoord met het beheer van mijn gegevens door de NSRF ten behoeve van de uitzending, conform de AVG en het privacystatement zoals te vinden op de site.Om geautomatiseerde aanmeldingen te voorkomen vragen we u onderstaande tekens over te nemen.
captcha

U heeft het formulier nu volledig ingevuld. Drukt u op verzenden en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw aanmelding.