Aanmelden

Het besturencongres 2017 vindt plaats op zaterdag 4 november Academiegebouw, Utrecht. Wij willen de studenten roeibesturen van 2017 van harte uitnodigen om hieraan deel te nemen! Vul onderstaand formulier volledig in om u aan te melden voor deze mooie dag.

Meer informatie over het congres kunt u vinden onder 'Besturencongres 2017' op deze site. Wij willen jullie erop attenderen dat aanwezigheid met 3/4 van uw bestuur verplicht is, conform het Financieel en Organisatorisch Reglement Besturencongres (FORB, artikel 26). Hiervoor zullen dan ook de kosten worden gefactureerd. Kosten zijn maximaal €20,- p.p. voor de gehele dag, de NSRF draagt €15,- p.p bij. Wij zullen jullie een factuur hiervoor doen toekomen.

De velden met een * zijn verplichte velden. Wij willen jullie vragen om je bestuur door 1 (contact)persoon te laten aanmelden. Voor vragen kunt u contact opnemen via secretaris@nsrf.nl

Naam vereniging*:

Naam contactpersoon (voor- en achternaam)*:

Emailadres contactpersoon*:

Telefoon mobiel contactpersoon*:

Naam bestuurslid 1 (voor- en achternaam, zo ook bij de rest) :

Functie bestuurslid 1 :

Naam bestuurslid 2 :

Functie bestuurslid 2 :

Naam bestuurslid 3 :

Functie bestuurslid 3 :

Naam bestuurslid 4 :

Functie bestuurslid 4 :

Naam bestuurslid 5 :

Functie bestuurslid 5 :

Naam bestuurslid 6 :

Functie bestuurslid 6 :

Naam bestuurslid 7 :

Functie bestuurslid 7 :

Naam bestuurslid 8 :

Functie bestuurslid 8 :

Naam bestuurslid 9 :

Functie bestuurslid 9 :

Naam bestuurslid 10 :

Functie bestuurslid 10 :

Ten behoeve van de lunch en hapjes willen wij jullie vragen om dieetwensen of allergieën hieronder aan ons door te geven. Geef daarbij aan voor wie deze wensen gelden. Dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Dieetwensen of Allergieën:

Hierbij verklaar ik dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld en ga ik akkoord met de betaling van de inschrijfgelden conform het huidige Financieel en Organisatorisch Reglement Besturencongres (FORB)

Om geautomatiseerde aanmeldingen te voorkomen vragen we u onderstaande tekens over te nemen.
captcha

U heeft het formulier nu volledig ingevuld. Drukt u op verzenden en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw aanmelding.