De NSRF is opzoek naar een nieuwe competitiecommissaris! (GESLOTEN)

De NSRF is opzoek naar een nieuwe competitiecommissaris! (GESLOTEN)

Betreft: Vacature Commissaris Competitieroeien NSRF

Het bestuur van de Nederlandse Studenten Roeifederatie is opzoek naar een nieuwe Commissaris Competitieroeien! Denk jij dat je genoeg lef hebt om je in te zetten voor het competitieroeien? Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen in het overkoepelende orgaan van de studentenroeiwereld? Lees dan snel verder!

De NSRF

De Nederlandse Studenten Roeifederatie (NSRF) is al meer dan 50 jaar de belangen-behartiger van alle Nederlandse studentenroeiverenigingen. In die rol onderhoudt ze namens haar achterban contacten met nationale en internationale studentensportkoepels, de KNRB en andere relevante instanties. Daarnaast is de NSRF als initiator en organisator betrokken bij een aantal evenementen. De meest bekende daarvan zijn de jaarlijkse NSRF Slotwedstrijden en het NSRF Besturencongres met daarin de Aegon Bestuursbokaal.

De functie

Als Commissaris Competitieroeien ben je samen met de Commissaris Competitiewedstrijden verantwoordelijk voor het competitieroeien. Het beheer van de NSRF Onervaren C4+ competitie valt onder deze twee commissarissen en zij zijn verantwoordelijk voor het samenstellen, de inschrijvingen en het verdere beheer van deze bokalen. Het beheer van het ouderejaars competitieroeien wordt gedaan in samenwerking met de KNRB Commissie Competitieroeien (waar je automatisch ook onderdeel van bent). In samenwerking met deze commissie worden de bepalingen opgesteld en de standen bijgehouden. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het Nederlands Studenten Kampioenschap C4+ roeien op de Orca Slotwedstrijden. Hiervoor plaats jij de aanvraag en ben je verantwoordelijk voor de inschrijvingen. Gedurende het jaar worden enkele Competitie bijeenkomsten georganiseerd waar bijvoorbeeld het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd. Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van deze bijeenkomsten. Ook hou je de (standen)pagina’s over het competitieroeien op de website up-to-date. 

Het NSRF-bestuur

Als nieuwe Commissaris Competitieroeien zul je deel uitmaken van het NSRF-bestuur wat bestaat uit verschillende personen van verschillende verenigingen die allemaal op hun eigen manier hebben bijgedragen aan de roeiwereld. Je krijgt de kans je verder te ontplooien op beleidsmatig en bestuurskundig gebied en je bouwt een goed netwerk op. De duur van de functie is in overleg vast te stellen, maar in verband met continuïteit wordt gestreefd naar een langere beschikbaarheid van rond de twee jaar.

De toekomstige Commissaris Competitieroeien:

–           Is actief lid (geweest) van een studentenroeivereniging, bijvoorbeeld binnen een commissie of bestuur;

–           Wil bijdragen aan het beleid van de NSRF;

–           Kan maandelijks vergaderen met het NSRF-bestuur op een centrale plaats in Nederlands;

–           Heeft een hart voor het competitieroeien;

–           Kan goed organiseren en overleggen;

–           Heeft een flinke dosis humor bij zich

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met de huidige Commissaris Competitieroeien Florence Blaauwgeers via competitieroeien@nsrf.nl. Solliciteren kan door een mail te sturen met bijgesloten CV en motivatiebrief naar secretaris@nsrf.nl. De deadline hiervoor is 21 juni 2019.

Over de auteur

Lize Konings administrator

Geef een reactie