KNRB Competitie Commissie zoekt leden

KNRB Competitie Commissie zoekt leden

De KNRB Commissie Competitieroeien is op zoek naar twee nieuwe commissieleden. Heb jij een hart voor het competitieroeien en heb jij affiniteit met competitiewedstrijden? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

De KNRB Commissie Competitieroeien is een jonge commissie die zich inzet voor het competitieroeien in Nederland en dan met name het ouderejaars competitieroeien. Zo is de commissie onder andere bezig met het beheer van de ouderejaarsbokalen zoals de Vlietbokaal en de Kruithuisbokaal en het begeleiden van competitiewedstrijden. Ook stelt de Commissie Wedstrijden de kalender voor het competitieseizoen samen. Daarnaast worden er gedurende het jaar meerdere bijeenkomsten georganiseerd, waarbij je samenkomt met bijvoorbeeld de competitie commissarissen of de wedstrijdleidingen van verschillende competitiewedstrijden.

De commissie vergadert ongeveer eens per maand. In het najaar en tijdens de winterperiode vergaderen we voornamelijk digitaal of plannen we een vergadering in combinatie met de bijeenkomsten die we organiseren. Gedurende het seizoen proberen we elkaar te ontmoeten op wedstrijden. De duur is in overleg vast te stellen, maar de voorkeur gaat uit naar minimaal twee jaar.

De commissie is op zoek naar twee nieuwe commissieleden. Iemand voor de functie secretaris, en iemand die het contact met de wedstrijdorganisaties onderhoudt. De voorkeur gaat uit naar iemand met de volgende achtergrond:

  • Een actieve (competitie) roeier/coach of geweest
  • Een liefde voor het competitieroeien
  • Ervaring met het organiseren van competitiewedstrijden of kamprechter ervaring is een pré

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Mathijs Louter via knrbcc@gmail.com of +31 (0) 6 15167523.

Solliciteren kan door een mail te sturen met bijgesloten CV en motivatiebrief naar knrbcc@gmail.comJe kunt reageren tot 1 juli 2020.

Over de auteur

Chrissy Rijkers administrator

Geef een reactie