Bepalingen Noord-Willems Bokaal

Bepalingen Gyas Noord-Willems bokaal 2018

 

Bepalingen

De Gyas Noord-Willemsbokaal is een bokaal voor twee-zonders bedoeld voor competitieroeiers en/of ex-wedstrijdroeiers die sinds januari van het huidige seizoen geen nationale wedstrijden hebben gestart.

 

Uitgeschreven velden:

  • H2-
  • D2-

 

Klassement:

Klassement over vijf wedstrijden. De drie beste uitslagen tellen mee voor het eindklassement. Er dienen minimaal drie wedstrijden gestart te worden. De Orca Competitie Slotwedstrijd moet gestart worden.

 

Wedstrijddagen:

  • Heineken NOOC Openingstoernooi                                  24 en 25 maart 2018
  • Skøll Cup                                                                                 14 en 15 april 2018
  • Proteus-Eretes in ’t Lang                                                     28 en 29 april 2018
  • Asopos Driekamp                                                                  16 en 17 juni 2018
  • Orca Competitie Slotwedstrijden                                       23 en 24 juni 2018

 

Wedstrijdleiding:

Nadine Klimp

 

Hoofd van de jury:

Tjitske Bakker

 

Inschrijving:

Inschrijven voor de Noord-Willemsbokaal kan tot en met 16 maart 2018 tot 20.00 uur door te mailen naar competitie@gyas.nl.

 

Inschrijfgeld:

Inschrijfgeld: € 8,00 per ploeg. Voor 18 maart 2018 overmaken naar NL64 RABO 016228135 ten name van ‘A.G.S.R. Gyas, Groningen’, onder vermelding van ‘Gyas Noord-Willemsbokaal 2018 [vereniging]’.

 

Samenstelling van de ploeg

Een ploeg mag bestaan uit maximaal 2 roeiers. Tijdens het seizoen mogen er geen wijzigingen plaatsvinden in de ploegsamenstelling, tenzij er sprake is van ziekte. Hiervoor wordt verwezen naar het RvR. artikel 37. Indien er een wijziging plaatsvindt in de ploegsamenstelling, dient deze ook aan de wedstrijdleider van de bokaal te worden gemeld.

 

Puntentelling

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen: de nummer 1 ontvangt een aantal punten gelijk aan het aantal bokaalploegen. De nummer 2 ontvangt een aantal punten gelijk aan het aantal bokaalploegen min 1 punt, etc. Indien bij een wedstrijd sprake is van een gedeelde plaats, krijgen beide ploegen de punten van de betreffende plaats. De daaropvolgende plaats wordt overgeslagen.

 

Winnaar

De ploeg met het hoogste puntenaantal wint de Gyas Noord-Willemsbokaal 2018. Bij een gedeelde eerste plaats in het eindklassement wint de ploeg met de meeste eerste plaatsen. Indien dit niet de doorslag geeft, wint de ploeg met de meeste tweede plaatsen, etc.

 

Prijsuitreiking

Prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Orca Competitie Slotwedstrijden.

 

Informatie

Nadine Klimp, Competitie Commissaris h.t. der A.G.S.R. Gyas

Tel: 050-5267445 (Bootenhuysch der A.G.S.R. Gyas)

Mail: competitie@gyas.nl