Vacature: wedstrijdleider NSRF Slotwedstrijden

Vacature: wedstrijdleider NSRF Slotwedstrijden

De grootste nationale korte baanwedstrijd is op zoek naar een nieuwe wedstrijdleider!

Functie

De wedstrijdleiding houdt zich bezig met welke velden er uitgeschreven worden, het tijdschema, de loting en alle communicatie over de wedstrijd met de roeiers, coaches en verenigingen. Tijdens de wedstrijd zit je op de plaats met het beste uitzicht over de baan: de finishtoren. Vanuit de toren probeer je er voor te zorgen dat alles wat je hebt bedacht ook goed uitgevoerd wordt. Bij nieuwe (onverwachte) situaties pas je de plannen aan zodat alles toch weer goed komt. Kortom: jij zorgt er voor dat de roeiers hun beste wedstrijd kunnen roeien.

Tijdsbesteding

Van het najaar tot ongeveer een maand voor de Slotwedstrijden ben je vooral bezig met het maken van plannen en verwachtingen voor de komende wedstrijd en die van het jaar daarna. Hier zitten enkele piekmomenten tussen, maar over het algemeen is het vrij rustig. Vanaf eind mei/begin juni beginnen de eerste vragen en verzoeken van roeiers en coaches binnen te komen. Maar de echte drukte begint in de week voor de wedstrijd met het maken van het definitieve tijdschema, de loting en het beantwoorden van vele mailtjes en telefoontjes.

De functieduur is in overleg in te vullen, maar in verband met de continuïteit wordt gestreefd naar langere beschikbaarheid (minstens twee jaar).

Profiel

  • Je bent student
  • Je bent actief (geweest) in een studentenroeivereniging;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het wedstrijdroeien
  • Je bent in het bezit van een kamprechterslicentie (of bereid deze te behalen)

Beloning

Je komt te werken in één van de leukste wedstrijdorganisaties van Nederland. De Slotwedstrijdencommissie gaat een aantal keer per jaar op de gaafste uitjes en jij mag natuurlijk mee! Je doet veel contacten op in de roeiwereld en maakt kennis met mensen van andere roeiverenigingen.

Je (reis)kosten worden vergoed. De ervaring die je opdoet met dit evenement is zeer waardevol voor je verdere carrière in, of buiten, de roeiwereld.

Reageren

Geïnteresseerden kunnen hun interesse (vergezeld van CV en motivatie) per mail kenbaar maken bij de Commissaris Slotwedstrijden van de NSRF, Hannah de Vries (slotwedstrijden@nsrf.nl). Ook voor vragen kun je contact opnemen via dit emailadres.

 

Over de auteur

Lize Konings administrator

Geef een reactie