NSRF Congrescommissie 2.0

NSRF Congrescommissie 2.0

Het NSRF besturencongres is een jaarlijks terugkerend evenement in het najaar voor besturen van alle studentenroeiverenigingen in Nederland. Het congres wordt in samenwerking met Aegon georganiseerd en biedt de besturen een inspirerende start van hun bestuursjaar, met aandacht voor o.a. leiding geven binnen een vereniging, strategisch denken en veranderingen binnen de vereniging bewerkstelligen. Voor de organisatie van het congres is het bestuur van de NSRF opzoek naar een nieuwe congrescommissie!

Voorheen werd dit congres jaarlijks door een wisselende lidvereniging van de NSRF georganiseerd. Omwille van het verbeteren van continuïteit en communicatie rond het congres is er besloten om een vaste factor in de congrescommissie te creëren. Dit vaste deel van de commissie bestaat uit de drie functies van voorzitter, secretaris en penningmeester. De functie van voorzitter zal worden bekleed door een van de bestuursleden van de NSRF. De overige twee commissieleden komen voort uit leden van de lidverenigingen van de NSRF.

Om die reden schrijven wij als bestuur van de NSRF bijgaande vacatures uit voor het vaste gedeelte van de congrescommissie 2016. Drie vaste commissieleden zullen samen met minimaal vier roulerende commissieleden vanuit één organiserende lidvereniging de congrescommissie vormen. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen van verschillende verenigingen, en commissie-ervaring is een pre.

Interesse? Mail dan naar secretaris@nsrf.nl!

Vacature secretaris congrescommissie april 2016

Vacature penningmeester congrescommissie april 2016

Over de auteur

Margit Venemans administrator