Vacature binnen het NSRF bestuur: Commissaris Wedstrijdroeien

Vacature binnen het NSRF bestuur: Commissaris Wedstrijdroeien

Binnen het bestuur van de NSRF komt de vacature voor Commissaris Wedstrijdroeien vrij. Geïnteresseerd? Of ken jij iemand die heel goed in deze functie zou passen? Lees dan verder!

Als commissaris wedstrijdroeien behartig je de belangen van de NSRF op het gebied van wedstrijdroeien. Daarbij volg je op kritische en proactieve wijze het beleid van de KNRB, met name op het gebied van subtop-stimulatie (development), reglementen, wedstrijden en klassementen. Je hebt daarom goed en nauw contact met de KNRB. De commissaris wedstrijdroeien is daarnaast ook het eerste aanspreekpunt voor de internationale uitzendingen (bijvoorbeeld het EUC of het FISU WK) die de NSRF in samenwerking met de KNRB uitvoert. Bij Europese uitzendingen reis je met de ploegen mee naar het toernooi en fungeer je daar als teamleider/chef d’ equipe.

De commissaris wedstrijdroeien:
– Is actief (geweest) in een studentenroeivereniging (bij voorkeur met bestuurservaring);
– Heeft meerdere jaren ervaring in het wedstrijdroeien dan wel het wedstrijdcoachen;
– Heeft, of ontwikkelt, een duidelijke visie op de positie van het studentenroeien in de nationale en internationale roeiwereld;
– Draagt bij aan het beleid van de NSRF;
– Vergadert maandelijks met het NSRF-bestuur op een centrale plaats in Nederland, dan wel via Skype;
– Woont enkele malen per jaar ALV’s en andere NSRF-bijeenkomsten bij.

Je zult deel uit maken van een team van bestuursleden, allen van verschillende verenigingen afkomstig. In dit team krijg je de kans je verder te ontplooien en te ontwikkelen op beleidsmatig- en bestuurskundig gebied binnen de roeiwereld. De functieduur is in overleg in te vullen, maar in verband met de continuïteit wordt gestreefd naar langere beschikbaarheid (minstens twee jaar). Reiskosten worden vergoed.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura van de Wardt (huidige commissaris wedstrijdroeien), telefonisch via 06-2459 5900 (’s avonds) of per email: wedstrijd@nsrf.nl. Je persoonlijke motivatie kun je met een CV voor 15 april 2016 digitaal sturen naar de secretaris van het NSRF Bestuur, Charlotte van Zutphen, secretaris@nsrf.nl.

Over de auteur

Margit Venemans administrator