Vacature KNRB Competitie Commissie

Vacature KNRB Competitie Commissie

De KNRB Commissie Competitieroeien is op zoek naar nieuwe commissieleden! Heb jij een hart voor het competitieroeien en heb jij affiniteit met competitiewedstrijden? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

De KNRB Commissie Competitieroeien is een jonge commissie die zich inzet voor het competitieroeien in Nederland en dan met name het ouderejaars competitieroeien. Zo houden we ons onder andere bezig met het beheer van de ouderejaarsbokalen zoals de Vlietbokaal en de Kruithuisbokaal en het begeleiden van competitiewedstrijden. Als onderdeel van de Commissie Wedstrijden stellen wij de kalender voor het competitieseizoen samen. Daarnaast worden er gedurende het jaar meerdere bijeenkomsten georganiseerd waar wij samenkomen met bijvoorbeeld de competitie commissarissen of de wedstrijdleidingen van verschillende competitiewedstrijden.

De commissie vergadert ongeveer eens per maand. In het najaar en tijdens de winterperiode vergaderen we voornamelijk digitaal of plannen we een vergadering in combinatie met de bijeenkomsten die we organiseren. Gedurende het seizoen proberen we elkaar te ontmoeten op wedstrijden. De duur is in overleg vast te stellen, maar de voorkeur gaat uit naar minimaal twee jaar.

We zijn op zoek naar iemand die wil meedenken met algemeen beleid, en kan meedenken met regelgeving binnen het competitieroeien. 

De commissie is op zoek naar:

  • Een actieve (competitie) roeier/coach of geweest
  • Een liefde voor het competitieroeien
  • Ervaring met het organiseren van competitiewedstrijden of kamprechter ervaring is een pré

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Christian Moog via knrbcc@gmail.com of +31 (0)  6 40171921. Solliciteren kan door een mail te sturen met bijgesloten CV en motivatiebrief naar knrbcc@gmail.com. De deadline hiervoor is 31 november 2023.

Foto van Orca Fotocie

Over de auteur

Commissaris Competitieroeien administrator